No item for clientHandle=xxx

ignition79
#1

In the wrapper logs for one of my installs I’m getting a boatload of these messages, but can’t seem to find any info on what it means or what is causing it. I’m not having any issues with any tags or any other OPC servers that Ignition is connected to, I can view/change data on all of the devices in the field. Any thoughts?

INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=652 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=684 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=720 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=736 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=753 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=802 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=858 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=871 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=882 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=939 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=964 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=971 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=1017 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=1040 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=1073 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=1101 
INFO   | jvm 4    | 2019/10/09 15:56:58 | W [o.e.m.o.s.c.s.OpcUaSubscriptionManager] [20:56:58]: no item for clientHandle=1127 ```
0 Likes

#2

Is this on Ignition 7.9.12?

0 Likes

#3

Ignition: 7.9.10
Java: 1.8.0_131-b11

I did recently install, on a separate machine, the perspective module and set up the gateway connection. Could that possibly be related?

0 Likes